PROČ ZVOLIT CHYTRÁ GARÁŽOVÁ VRATA?

Jsou zdánlivě nenápadnou součástí domu, ovšem plní velmi důležitou funkci. Po celý rok chrání vaše miláčky na dvou až čtyřech kolech před rozmary počasí i nezvanými návštěvníky. Chrání váš majetek před nebezpečím, reprezentují vaši domácnost a musí se snadno ovládat.

Kdo jednou zkusí, už nechce jinak

„Můžu z auta jednoduše vystoupit, vrata si otevřít a poté vjet do garáže.“ Jenže ve chvíli, kdy začne hustě sněžit, vydatně pršet nebo pražit letní slunce, se vám ani vašim spolujezdcům už nebude chtít z auta zbytečně vystupovat. Nakonec po náročném dni v práci se i prosté otevírání vrat může zdát jako heroický výkon. V takových chvílích zní možnost otevření vrat a brány jediným tlačítkem nebo hlasovým příkazem jako skvělá věc. Navíc si k tomu můžete nastavit i automatické rozsvícení světel a zapnutí topení či klimatizace hned při příjezdu.

Může se tedy zdát, že vám chytrá garážová vrata ušetří maximálně dvě minuty denně, jenže když začnete objevovat všechny výhody a pohodlí, které vám chytrá garážová vrata s pohony Somfy přinesou, zjistíte, že si bez nich svůj každodenní život už nedokážete představit.

Jak můžu svá chytrá garážová vrata ovládat?

S naším systémem domácí automatizace TaHoma si můžete vybrat jakýkoliv typ ovládání, který vyhovuje vašim potřebám a životnímu stylu. Chytrá garážová vrata, bránu a všechna ostatní domácí příslušenství můžete ovládat například klíčenkou na svých klíčích od auta, hlasovým příkazem přes svého oblíbeného hlasového asistenta, přes chytrou mobilní aplikaci nebo nově přes widgety na domovské obrazovce chytrého telefonu. Garážová vrata, a vlastně celou domácnost, můžete ovládat pohodlně a přesně tak, jak chcete.

Můžu si propojit garážová vrata s chytrou domácností?

Samozřejmě! Systém chytré domácnosti TaHoma od Somfy je tak propojený, jak si sami přejete. Můžete si vytvořit a přizpůsobit chytrou domácnost přesně podle svých potřeb. Pokud máte venkovní světla, přidejte si je spolu s bránou do chytrého scénáře. Díky tomu se světla při vašem večerním návratu domů automaticky rozsvítí. Máte garážová vrata, rolety nebo žaluzie? Vybavili jste svou domácnost chytrým topením a klimatizací? Všechno domácí vybavení můžete naučit reagovat podle vlastních scénářů. Jediným stisknutím tlačítka nebo hlasovým příkazem začne domácnost fungovat podle vašich představ a vy už nemusíte ručně zapínat každou žárovku a každý radiátor. Staňte se režisérem svého domova.

Chcete skutečné profesionály, co ví jak na to? Kontaktujte nás!